رسانه ها در پرداختن به مهدویت سطحی نگر نباشند
رییس دانشکده صدا و سیما (قم) تصریح کرد: رسانه های جمعی باید مراقب باشند که در پرداختن به موضوع مهدویت دچار سطحی نگری نشوند. دکتر کمال اکبری با اشاره به مطلب فوق، ابراز داشت: با توجه به این که مساله مهدویت برای مردم یک موضوع پرکشش و پرمخاطب است، طبعاً ظرفیت های بسیاری برای برنامه سازی در این خصوص در صدا و سیما ، سینما و همچنین رسانه های مکتوب و مجازی وجود دارد که باید از آن به نحو احسن بهره برد.
وی همچنین با تاکید بر ضرورت توجه به الزامات رسانه ای در این خصوص، گفت: اگر این الزامات رعایت نشود، این احتمال وجود دارد که پرداختن به مساله مهدویت به عنوان مهم ترین فرصت تشیع در ساختن آینده ای روشن دچار انحراف و آفت هایی شود.
اکبری ادامه داد: بی شک یکی از آفت هایی که به ویژه در رسانه های مکتوب و نیز مجازی بیشتر احساس می شود ، بحث سطحی نگری است و حال آن که ما نیاز به کارهای عمقی در رابطه با مهدویت داریم.
وی با اشاره به رسالت سنگین فعالان رسانه ای به ویژه نویسندگان و خبرنگاران در این باره، افزود: متاسفانه بعضا مسایل حاشیه ای بر این موضوع سایه افکنده که خود یک آفت خطرناک به شمار می رود و حال آن که اهالی رسانه باید ضمن آن که خود عالم و بصیر باشند، بصیرت مهدوی را نیز در جامعه ترویج دهند.
اخبار مرتبط

استاد مشیری خراسانی:مشهدالرضا،بعنوان بزرگترین کلان شهر مذهبی شیعه،مورد هدف و توطئه برنامه ریزی شده سرویس های اطلاعاتی غرب و اسرائیل قرار گرفته /از دستگاه قضایی انتظار برخورد قاطع با این حرمت شکنان و حرمت شکنی ها را داریم
مشهدالرضا،بعنوان بزرگترین کلان شهر مذهبی شیعه،مورد هدف و توطئه برنامه ریزی شده سرویس های اطلاعاتیبیشتر بخوانید

رهبر انقلاب در دیدار رئیس، مسئولان و جمعی از کارکنان قوه قضائیه:ایستادگی و نهراسیدن از دشمنان در حوادث راز سربلندی جمهوری اسلامی است
رهبر انقلاب علت سربلندی و پیروزی حیرتآور ملت ایران و نظام اسلامی در برابر حوادثبیشتر بخوانید
سر راهت در انتظارم ….. برده هجرت صبر و قرارم …… جز ظهورت ای گل زهرا ….. به خدا حاجتی ندارم
کجایى اى همیشه پیدا از پس ابرهاى غیبت؟