اقتصاد مقاومتی بدون فرهنگ معنا ندارد/ کشور را باید کریمانه اداره کرد

IMAGE633933768234022500
حضرت آیت الله جوادی آملی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص اقتصاد مقاومتی گفت: اقتصاد مقاومتی بدون فرهنگ معنایی ندارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آمل، حضرت آیت الله عبدالله جوادی آملی  در دیدار امام جمعه و مسؤولان دابو و دشت سر شهرستان آمل، با اشاره به این که استان مازندران دارای مواهب الهی است که کمتر به آن توجه شده است، گفت: استان مازندران دارای مواهب الهی وامکانات بالقوه ای است که دیگر استان های کشور ندارد و بعضی از کشورها که به اندازه مازندران هستند صادرات فراوان دارند.

وی ادامه داد: ما با این همه مواهب الهی علاوه بر اینکه نیازهای استان خود را رفع کنیم می توانیم نیاز های دیگر استان ها هم رفع کنیم.

مفسر قرآن کریم اظهار داشت: استان مازندران یک برتری نسبت به دیگر استان های مرزی دارد و آن این است که در آن استان ها به جهت هم مرز بودن بادیگر کشورهای منطقه همواره با قاچاقچیان و تروریست درگیر هستند، اما استان مازندران در امنیت بسر می برد.

وی با اشاره به این که مازندران با داشتن آب فراوان، شیلات، زمین های کشاورزی و جنگل ها متمایز با دیگر استان های کشور است، افزود: در چنین استانی بیکاری معنایی ندارد و مسؤولان استانی و شهرستانی تلاش کنند تا مشکل بیکاری در استان حل شود.

وی اظهار داشت: اگر بتوانیم کشاورزی و دامپروری را احیا کنیم می توانیم در این بخش خیلی از نیازهای کشور را رفع کنیم و نیازی به بیگانگان نداشته باشیم و بهتر می توانیم روی پای خودمان بایستیم.

حضرت آیت الله جوادی آملی ادامه داد: کار برای علم این است که فلان کار را بهتر سامان بخشیم نه اینکه پشت میز بنشینیم؛ پشت میز نشستن هنر نیست.

وی با بیان این که خداوند دوست دارد که ما اکرامانه زندگی کنیم تصریح کرد: خدا نمی خواهد که شکم مان را سیرکند، خدا می خواهد ما را اکرام کند نه اطعام که در نظام اسلامی زیبنده نیست که به دنبال اطعام باشیم.

حضرت آیت الله جوادی آملی ادامه داد: در نظام اسلامی مزدوری مکروه است؛ مزدور شکمش سیر است، پول دارد، حقوق دارد چون مزدور است و در فرهنگ دینی اشاره شده است که ما می خواهیم کریمانه زندگی کنیم نه با شکم سیر و کسی که خود را تامین می کند با مزدوری خیلی فرق است.

وی بیان داشت: کسی که قدرت مالی نداشته باشد حرکت و پویایی ندارد، در واقع ستون فقرات آن قابل حرکت نیست و نمی تواند مقاومت کند.

حضرت آیت الله جوادی آملی با بیان این که کسی که پویایی و تحرک نداشته باشد در برابر ظالم کوتاه می آید اشاره کرد: کسی که دستش وجیب اش خالی باشد زبانش به چاپلوسی باز می شود واز چاپلوسی به تملق گوئی روی می آورد.

وی اظهار داشت: خداوند در قرآن کریم فرمود من نمی خواهم که بندگان من مزدور زندگی کنند و شکمشان را نمی خواهم سیر کنم بلکه می خواهم عزت آنها را تامین کنم و ما هرگز قانع نشویم که مزدور دیگری باشیم و باید کار کنیم.

وی خاطرنشان کرد: وجود مبارک پیامبر اسلام دست کسی را بوسید دست کارگر بود نه دست مزدور.

مفسر کبیر قرآن کریم اذهان داشت: استان مازندران قدم به قدم آن زیارتگاه امامزادگان عزیز و سید بزرگوار ناصر الحق اطروش آمدند به منطقه و اسلام و احکام آن را به مردم آشناکردند تا مردم مازندران شیعه شدند.

وی ادامه داد: در حماسه ششم بهمن آمل در هر یک دقیقه یک شهید یعنی ۴۰ شهید در ده ساعت را تقدیم انقلاب کردیم دربرابر دشمنانی که دارای امکانات وتجهیزات نظامی بودند و اینها سند پرافتخار شرف ما است.

وی خاطر نشان کرد: نماز جمعه را به برکت امام و شهدا داریم و نماز جماعات را حفظ کنیم؛ مراقب باشیم تا ماهواره ها به منازل ما نیاید که عزت و شرف ما را می برد، خانواده را متلاشی می کند؛ درکشورهای غربی علت اصلی بی بند و باری وجود ماهواره است.

حضرت آیت الله جوادی آملی در پایان اشاره کرد: سنتی را که از گذشتگان برای ما به ارث گذاشته شده را حفظ کنیم؛ دور هم بودن علاوه بر ایجاد امنیت می تواند برکات در اقتصاد و فامیلی اثر گذار باشد.






دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


3 + = 8