نارضایتی حجت‌الاسلام قرائتی از وضعیت نمازخوانی جوانان در کشور / مساجد با تجملات گره خورده است

در دیدار با ستاد اجرایی همایش تجلی نماز مطرح شد

رئیس ستاد اقامه نماز کشور با ابراز نارضایتی از وضعیت نامطلوب نمازخوانی به ویژه در جوانان گفت: امروز مساجد نیز با تجملات گره خورده و شاهد ساخت مساجد گران‌قیمت هستیم.

خبرگزاری فارس: نارضایتی قرائتی از وضعیت نمازخوانی جوانان در کشور / مساجد با تجملات گره خورده است

به گزارش خبرگزرای فارس از مشهد، حجت‌الاسلام محسن قرائتی  در دیدار با اعضای هیئت علمی و ستاد اجرایی همایش علمی پژوهشی تجلی نماز در فرهنگ رضوی اظهار کرد: هنر فقط در شعر، سرود و موسیقی خلاصه نمی‌شود بلکه هنر به معنی اثری ماندگار است.

وی افزود: هنر شاخصه‌های خاص خود را دارد و کاری فرهنگی است که باید روان و به دور از هرگونه الفاظ بازی باشد، هنر ابتکاری است که با مخاطب به راحتی ارتباط برقرار می‌کند.

قرائتی با بیان اینکه قرآن بهترین مرجع برای انجام کارهای فرهنگی است، گفت: برای انجام کار فرهنگی باید به قرآن مراجعه کرد. همچنین یک کار فرهنگی باید ارزان و ماندگار باشد یعنی برای یک اقدام فرهنگی هزینه‌های هنگفت مصرف نشود.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور از وضعیت نامطلوب نمازخوانی در کشور یاد کرد و گفت: از زمانی که اسلام با تجملات آمیخته شده اسلام ما قفل شده است،‌ مسئله مهم این است که وضعیت نمازخوانی در کشور به ویژه در قشر جوان مطلوب نیست و به صراحت می‌توان گفت نیمی از جوانان نماز نمی‌خوانند.

وی یادآور شد: وضعیت مساجد کشور نیز رضایت‌بخش نبوده، امروز مساجد نیز با تجملات گره خورده و شاهد ساخت مساجد گرانقیمت هستیم و این صحیح نیست که مساجد ما تبدیل به کاروان شاه عباسی شده است.

قرائتی با تاکید بر اینکه جشنواره‌های باید موثر و کارآمد برگزار شود،‌ گفت: بنده به مسئولان همایش تجلی نماز عرض می‌کنم که اگر برگزاری این همایش می‌تواند دردی از جامعه را دوا کند و نیاز برخی از افراد جامعه را برطرف کند در  برگزاری آن ممارست کنید چرا که در غیر این صورت ناکارآمد است.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور گفت: غفلت و شهوت معضلات جوان امروز بوده که راه حل برطرف کردن این دو مشکل اساسی در جوانان نماز است.






یک نظر برای نارضایتی حجت‌الاسلام قرائتی از وضعیت نمازخوانی جوانان در کشور / مساجد با تجملات گره خورده است

  1. يك امام جماعت گفت:

    قرآن کریم در توصیف قدرتمندان ِ مؤمن و در صدر وظایف آنان اقامه‌ی نماز را نام برده است: الذین ان مکنّاهم فی الارض اقاموا الصلاه…
    این وظیفه، در عمل شخصی، کیفیت بخشیدن به نماز است، و در تلاش اجتماعی، ترویج نماز و همگانی کردن آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


5 + = 11