نباید به بهانه های واهی نیروها را حذف کرد/ تعامل مجلس و دولت زمینه ساز حل مشکلات است

 
حضرت آیت الله صافی گلپایگانی با تاکید بر این که نباید به بهانه های مختلف بخشی از نیروها را حذف کرد، بر لزوم تعامل قوی دولت ومجلس به منظور خدمت رسانی به مردم و حل مشکلات آنان تاکید و تصریح کرد: نباید ناامید بود و همه باید در اندیشه و به دنبال کار باشند و امیدوارم که خداوند همه گرفتاری ها را رفع کند.

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی با حضور در بیت حضرت آیت الله صافی گلپایگانی با ایشان دیدار و گزارشی را درباره موضوعات داخلی و منطقه ای ارائه کرد.


حضرت آیت الله صافی گلپایگانی ضمن تقدیر از اقدامات دکتر لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد تا مشکلات اقتصادی کشور با تعامل بیشتر مجلس و دولت رفع شود.

این مرجع تقلید ادامه داد: باید عمل برای خدا و خالص باشد که اگر همه حرف خدایی بزنند و مقصد دنیوی نداشته باشند مشکلی پیش نمی آید از این رو باید از همه توان ها استفاده شود.

این مرجع عالیقدر شیعه ادامه داد: این موضوع خیانت بزرگی است که بخشی از نیروها حذف شوند و بگوییم با هم هستیم و می خواهیم با هم کار کنیم اما مقاصد دنیوی در میان نباشد بنابراین اگر بخواهیم و اراده محکم داشته باشیم می توانیم امور کشور را خیلی خوب اداره کنیم.
حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی در ادامه گفت: نباید ناامید بود و همه باید در اندیشه و به دنبال کار باشند و امیدوارم که خداوند همه گرفتاری ها را رفع کند.

این مرجع تقلید ادامه داد: به طور حتم مسئله اقتصادی بسیار مهم است و رسیدگی به این موضوعات با زندگی همه مردم در ارتباط است.

بر اساس این گزارش، رئیس مجلس در این دیدار با اشاره به تلاش های مجلس برای پیگیری برخی از مشکلات و دغدغه های کشور گفت: مجلس در چند وقت اخیر تمرکز ویژه ای را بر روی موضوع رونق تولید داشته است زیرا تا وقتی که تولید کشور راه نیافتد مشکلات اقتصادی مرتفع نمی شود از طرفی دیگر نقدینگی باید به سمت تولید برود.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ارائه دو لایحه از سوی دولت به مجلس برای حمایت از رونق تولید و خروج از رکود تورمی افزود: مجلس در لایحه بودجه سال ۹۳ اعتبار مناسبی را برای بخش تولید در حوزه صنعت و کشاورزی اختصاص داد همچنین بودجه ای با اعتباری حدود یکصد میلیارد دلار برای حمایت از سرمایه گذاری تعیین شد که خوشبختانه هم اکنون این موضوع در شورای عالی اقتصاد در حال بررسی و تعیین تکلیف است.
دکترلاریجانی ادامه داد: از طرفی دیگر مجلس شورای اسلامی اعتبار مناسبی را از دو محل افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده و محل درآمدهای هدفمند کردن یارانه ها اختصاص داده شد که خوشبختانه با این اقدام فشار بر روی مردم کاهش یافت.
وی با اشاره به برنامه ریزی دولت برای گنجاندن تدابیری جهت حمایت از تولید در قانون برنامه ششم توسعه تصریح کرد: هم اکنون دولت لایحه ای را برای حمایت از تولید ارائه کرده و مجلس در نظر دارد تا ظرف زمان تدوین قانون برنامه ششم توسعه گام های اساسی را برای حمایت از تولید بردارد.
رئیس مجلس با اشاره به مشکلات کم آبی در حوزه کشاورزی گفت: قطعا باید در این حوزه سرمایه گذاری های ویژه ای شود از طرفی دیگر براساس آمارها هم اکنون حدود ۹۲ درصد از منابع آبی کشور در حوزه کشاورزی مصرف می شود که این آمارها نشان دهنده لزوم توجه مسئولان به اجرای سیستم های آبیاری تحت فشار در کشور است از این رو در بودجه امسال اعتباری را برای اجرایی شدن این سیستم ها اختصاص دادیم که این موضوع در برنامه ششم توسعه هم ادامه پیدا خواهد کرد همچنین در بودجه سال ۹۳ اعتباری حدود ۸ میلیارد دلار برای کنترل آب های مرزی اختصاص داده شد.
وی با تأکید بر اینکه به طور حتم مشکل کمبود آب برای کشاورزان بسیار حساس است افزود: استان قم هم اکنون با این مشکل مواجه است از این رو حوزه کشاورزی استان نیز باید به سیستم مکانیزه تبدیل شود همچنین مجلس شورای اسلامی در بودجه سال ۹۳ توجه ویژه ای را به مسئله گازکشی شهرها و روستاها داشته است تا در آینده نزدیک تمام این مناطق دارای گاز شهری شود تا آمار مصرف نفت کاهش یابد.
دکتر لاریجانی ادامه داد: در موضوع پروژه های مسکن مهر هم مشکلاتی وجود داشت و متأسفانه از آغاز هم این پروژه ها به صورت نامناسب راه افتاد و اجرای آن حجم زیادی از فشارها را به دولت آورد اما چون مردم درگیر این پروژه شدند از این رو از طریق بانک ها اقداماتی در حال انجام است تا پروژه به اتمام برسد.
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: البته در مجموع سخت گیری دولت در بخش اقتصاد درست است و تنها باید سرعت کارشان را در این حوزه افزایش دهند تا بخش تولید شکوفا شود.






دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


4 + 3 =