توصیه‌های حجت‌الاسلام و المسلمین قرائتی به روحانیون

رئیس ستاد اقامه نماز کشور با تاکید براینکه باید قرآن را بخوانیم، معنایش را بفهمیم و بعد ببینیم مصداق و پیام آن برای امروز ما چیست گفت: قرآن سرمایه ماست. قرآنی بشوید و اگر می‌خواهید سخنرانی کنید قرآن لابلای حرفهایتان بجوشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج،حجت‌الاسلام و المسلمین محسن قرائتی در همایش امام جماعات مدارس شهر تهران که در سالن کوثر آموزش و پرورش منطقه ۱۴ برگزار شد توصیه‌هایی به ائمه جماعات مدارس کرد و گفت: وقتی روحانیون نماز را طول می‌دهند از جمعیت نمازگزاران کم می‌شود، یا وقتی ظاهر مناسب ندارند افراد را از دور خود دور می‌کنند. همچنین حرف‌ها باید مختصر، مفید و راهگشا باشد.

توصیه‌های استاد قرائتی به روحانیون

وی افزود: نامه‌ای به رهبری نوشتم مبنی بر اینکه حوزه‌های علمیه جوابگوی جامعه نیست، مگر آنکه طلاب مهارت کسب کنند؛ مهارت حدیث خواندن، خنداندن، گریاندن. حدیث‌ها مانند شکر هستند اما هر حدیثی را نمی‌توان هر جایی گفت و باید زمان بازگویی آن را شناخت.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه روحانیون باید سخنرانی‌های کوتاه اما اثرگذار برای دانش‌آموزان داشته باشند گفت: مسئله گفتن مهارت می‌خواهد. با قرآن آشنا شوید و همه جا همراهتان باشد. قرآن پر از راز است. مرسوم است در برخی مساجد هر روز یک صفحه قرآن می‌خوانند که باید با تفسیر آیات همراه شود.

قرائتی ادامه داد: به مسجدی رفتم که آنجا “مرگ بر امریکا” نمی‌گفتند علت را پرسیدم گفتند اینجا مسجد سیاسی نیست. برایشان سخنرانی کردم و گفتم به نظرم شما ۵۰ درصد خوبید. در قرآن آمده «اشداء علی الکفار». در بین شما، عمل به «اشداء علی الکفار» دیده نمی‌شود. امام خمینی یکبار می گفت حفظ نظام از اوجب واجبات است، ابتدا تعجب کردم اما بعد دیدم که حرف قرآن است.

وی با بیان اینکه هر چه بخواهیم می‌توانیم از قرآن بگیریم، خطاب به روحانیون و امام جماعات مدارس گفت: قرآن، استاد اخلاق است. باید کدهای قرآن را استخراج کنیم. چادر مشکی مناسب خیابان و بیرون است، چرا وقتی خانمی قرار است برای دخترها در کلاس صحبت کند، باید لباس‌هایش مشکی باشد؟ رنگ مشکی خشن است؛ از رنگ‌های شاد استفاده کنید.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور تاکید کرد: مزه قرآن را نچشیدیم و آن را به دیگران و بخصوص نسل نو نچشاندیم.

قرائتی با بیان اینکه من حقوق دان نیستم و هفت کلاس درس خواندم اما برخی کتاب‌هایم در دانشگاه تدریس می‌شود گفت: ۲۶۰۰ نکته حقوقی از قرآن استخراج کرده‌ام و اکنون به کتاب درسی در دانشگاه تبدیل شده است. قرآن و علوم سیاسی، قرآن و علوم تغذیه، قرآن و حقوق همسرداری همگی باید مطالعه شوند. روحانیون باید تفسیر قرآن را بخوانند. برای کلاس داری تفسیر نور را مطالعه کنید و با الفاظ بازی نکنید. کم و فشرده و آنچه مورد نیاز روز است را بگویید.

وی ادامه داد: باید قرآن را بخوانیم، معنایش را بفهمیم و بعد ببینیم مصداق و پیام آن برای امروز ما چیست. قرآن سرمایه ماست. قرآنی بشوید و اگر می‌خواهید سخنرانی کنید قرآن لابلای حرفهایتان بجوشد.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور با تاکید بر اینکه قرآن را جدی بگیرید اظهار کرد: آمار بچه مدرسه‌ای‌ها بالاست و مهم هستند و باید به برپایی نماز در مدارس توجه شود. در پیش نمازی بچه‌ها نه پول است و نه پز و ریا.






دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


+ 1 = 2