زندگی نامه حجت السلام و المسلمین حاج علی اصغر تقوی
حجت السلام و المسلمین حاج علی اصغر تقوی در بیهود از توابع شهرستان قائن چشم به جهان گشود.پدر بزرگ ایشان در زهد و تقوا زبانزد بود. همین امر باعث شد که نام خانوادگیشان را تقوی بنامند.اجداد مادری از سادات جلیل القدر سادات بیهود هستند. خانواده پدری و مادری ایشان جملکی مذهبی واغلب روحانی بوده اند به طوری که پدر بزرگ مادری او نزدیک به صد سال عمر خویش را به خدمتگزاری در مجالس عزاداری ابی عبدلله الحسین علیه السلام سپری کرد.
ورود به حوزه
عشق و علاقه شخصی , شرایط حاکم بر خانواده و تشویقهای پدر و پدر بزرگ و عموها ایشان را به درس و بحث حوزه رهنمون شد. در این سالها بخشی از مقدمات را در محضر آیت الله عرفانی که از علمای به نام محل زندگیش بود آموخت . سپس آنگاه , به حوزه علمیه خراسان راه یافت و افتخار عمامه گذاری به دست مرجع بزرگ , آیت الله العظمی میلانی را در کارنامه علمی خویش ثبت کرد.
اساتید
حاج میرزا جواد آقای تهرانی , مرحوم آیت الله فلسفی , استاد حجت هاشمی , آیت الله طبرسی , مرحوم مهامی و شهید هاشمی نژاد از جمله اساتیدی بودند که ایشان در محضر آنان به کسب فیض پرداخت. در این میان اما شخصیت علمی و عملی او بیش از هر چیز مرهون و تحت تاثیر درس و بحث حکیمانه مقام معظم رهبری بود است.
تبلیغ و تدریس
حجت الاسلام و المسلمین تقوی تا کنون از سی و پنج سال افتخار تدریس, تحصیل و تبلیغ را در کارنامه اش ثبت کرده و در مسئولیت های مختلف فرهنگی و مذهبی به انجام وظیفه پرداخته است.
حضور در رسانه های خبری به عنوان کارشناس مذهبی , برگزاری کلاسهای مختلف در زمینه اخلاق در خانواده, تربیت مبلغین دینی و مروجین احکام اسلامی از دیگر فعالیتهای حجت الاسلام و المسلمین تقوی می باشد.
خدمات
او از سالهای گذشته توانسته است در ساخت چندین مرکز خدماتی ,مسجد و حسنیه منشأ اثر باشد. در هیأت امنا، هیأت موسس یا هیأت مدیره چندین خیریه،صندوق قرض الحسنه و مجتمع فرهنگی – تبلیغاتی افتخار تأسیس ، مدیریت و عضویت دارند.
تبلیغ و امامت جماعت
ایشان در سنگر وعظ و خطابه چه در داخل و خارج کشور قبل و بعد از انقلاب و تقریبا و اکثر شهرهای کشور ایفای نقش کرده و بیش از سی سال است به امامت جماعت مشغول است .
تالیف
نتیجه این تلاشها تألیف بیش از ۳۰ اثر اعم از مقاله و کتاب شده که بعضی از آنها به چاپ رسیده و بعضی در دست چاپ و نشر می باشد.
بارها از ایشان شنیده شده که همه آمال و آرزوهای ایشان خدمت به جامعه و امور خدماتی است و در این زمینه موفقیتهای خوبی بدست آورده اند.
از برکات و ثمرات وجودی معظم له حضور در دفتر مرجع بزرگ جهان تشیع حضرت آیت الله العظما فاضل لنکرانی به مدت ۴ سال و نزدیک به ۱۲ سال حضور در مرکز فقهی ائمه اطهار علیه السلام که منشأ خدمات ارزنده ای هم برای حوزه هم برای ادامه تحقیقات و پژوهش های خود ایشان گردید.
نمایندگی و وکالت مراجع عظام تقلید
ایشان در حال حاضر از ده نفر از مراجع عظام تقلید حفظهم الله چه بزرگوارانی که برحمت ایزدی پیوسته اند و چه مراجع حی ایدهم الله وکالت در امور حسبیه دارند.
اخبار مرتبط
محورهای پژوهشی و تبلیغى ماه جمادی الثانی
مناسبت ها: سوم جمادی الثانی؛ شهادت حضرت زهرا علیها السلام حضرت زهرا علیها السلامبیشتر بخوانید
محورهای پژوهشی و تبلیغى ماه صفر
مناسبت ها: اول صفر ۱- جنگ صفین: جایگاه جهاد در اسلام دسته بندی مخالفین حکومتبیشتر بخوانید