واکنش آیتالله علمالهدی به گزارش ۱۰۰ روزه رئیسجمهور انتقادات روحانی از احمدینژاد یک طرفه بود/مجری تلویزیون سخن صهیونیستها را زد
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه انتقادات روحانی از احمدینژاد یک طرفه بود،گفت: آنچه در گزارش رئیسجمهور دردآور بود، حرف مجری بود که انتظار داشتیم از یک صهیونیست بشنویم نه یک ایرانی که بگوید «جامعه خسته ایرانی به آرامش رسیده است».
آیتالله سید احمد علمالهدی در حاشیه دیدار با خانواده شهیدان نظری اظهار داشت: توافق هستهای اخیر در واقع شگردی شیطانی است که باید از آن برحذر باشیم؛ دشمن در این توافقات به دلیل استیصال وارد نشده بلکه به دنبال یافتن راه دیگری برای حصول به مقاصد شیطانی است و ما با تقابل ملموستری مواجه هستیم.
وی در ارتباط با توافقات هستهای گفت: مردم به یک آرامش نسبی رسیدهاند طرف مقابل این توافقات دولت است و دولت باید پا در مرحله اجراسازی آنها بگذارد؛ این توافقات نفع و ضررهای بسیاری دارد و دولت نیز باید آن را تحمل کند.
به گفته وی، تحلیلهای مثبت و منفی مختلفی در این زمینه وجود دارد ولی در مجموع این توافقات نفع صددرصدی نصیب ما نشده که بخواهیم به آرامش نسبی یا حداقلی برسیم؛ در واقع این تعامل و توافق مسیری را برای دشمن باز کرده که در آن دشمن با یک مقابله ملموستر به جنگ با ما میآید.
خطیب جمعه مشهد در ارتباط با سخنان ریاست جمهور و گزارش ۱۰۰ روزهاش گفت: رئیس جمهور انتقادی را از دولت قبل داشت که این انتقاد را میتوان انتقادی یک طرفه تلقی کرد چرا که باید دولت قبل و آمار آن باشد تا بتوان قضاوت کرد؛ بیشتر توضیحات آقای روحانی به آینده این دولت برمیگردد و ما امیدواریم که عملی شود.
علمالهدی تصریح کرد: آنچه در این گزارش برای ما دردآور بود، وجود مجری و مصاحبهگر بود و حرفهایی زد که انتظار داشتیم از یک صهیونیست بشنویم نه یک ایرانی که بگوید جامعه خسته به یک آرامش رسیده است.
امام جمعه مشهد افزود: کدام جامعه را میتوان جامعه خسته نامید؟ جامعهای که ایستادگی و پایداری کرده، جامعهای که دشمن را به مذاکره کشانده نه دشمن ما را. این جامعهای که ایستادگی کرده را نمیتوان جامعه خسته تلقی کرد. اگر صحبتهای مجری در رابطه با جامعهای خسته اینگونه باشد، کاملاً غلط و اشتباه است و انتظار ما از یک ایرانی و لو غیر مسلمان، این سخنان نیست چه برسد به مسلمان و مجری رسانه ملی که البته ریاست جمهور تمام صحبتها را با تدبیر در مصاحبه تلویزیونی پشت سر گذاشته است.
وی افزود: برای حل چالشهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی جایگاه و خطمشی خاص و مشخصی وجود دارد؛ آنچه در این گزارش به آن پرداخته نشد دغدغه فرهنگی افراد مؤمن و متدین بود که میتوان آن را ناهنجاریهای فرهنگی نامید؛ به گفتههای رئیس جمهور دولت در فرهنگ حتیالامکان دخالت نخواهد کرد در حالی که جایگاه فرهنگ برای ما همانند جایگاه امنیت است زیرا که نظام ما نظام ارزشی و فرهنگی است و این نظام با توجه به فرهنگ و ارزشها جانها و شهدا را اهدا کرده و به این عمل، نگهداری از نظام میگویند.
آیتالله علمالهدی ادامه داد: وقتی دولت دخالت خود را از فرهنگ و عوامل فرهنگی کشور کمتر میکند، به این نتیجه میرسیم که اگر فیلمی در راستای مسائل غیر اخلاقی پخش شود، به صورت ناخودآگاه برخی جوان را جذب میکند. حال به مردم و جوانان میشود گفت که نروند و نگاه نکنند؟ دولت باید در مقابل ناهنجاریهای فرهنگی ایستادگی کند و مدیریت در مسائل فرهنگی را در برنامه کاری خود داشته باشد. اگر این مقابله و دخالت صورت نگیرد، باعث نگرانی در جامعه میشود.
خطیب نمازجمعه موقت مشهد خاطرنشان کرد: ما در دوره اصلاحات سابقه این را داشتهایم که دولت در مقابل ناهنجاریهای فرهنگی عکسالعملی از خود نشان نداده و ما نیز شاهد بازخوردهای آن بودهایم.
وی در پایان در رابطه با مذاکرات ۱+۵ و مذاکرهکنندگان فعلی گفت: زمینه این نوع مذاکرات را افرادی در ۱۰ سال اخیر قرار دادهاند و ما نباید فراموش کنیم که اولین جریان برخورد و تعامل با غرب زمانی رخ داد که آقای روحانی دبیر شورای عالی امنیت ملی بود و آقای ظریف هم مسئولیتهایی را در راستای همین امر دارا بود.
اخبار مرتبط
محورهای پژوهشی و تبلیغى ماه جمادی الثانی
مناسبت ها: سوم جمادی الثانی؛ شهادت حضرت زهرا علیها السلام حضرت زهرا علیها السلامبیشتر بخوانید
محورهای پژوهشی و تبلیغى ماه صفر
مناسبت ها: اول صفر ۱- جنگ صفین: جایگاه جهاد در اسلام دسته بندی مخالفین حکومتبیشتر بخوانید