آیتالله علمالهدی :نباید نسبت به توافق ژنو بیتفاوت بود/ برخی استدلال بنیاسرائیلی میکنند
امام جمعه مشهد با اشاره به اینکه عدهای میگویند ما در قرارداد ژنو مشکلی نداریم و رهبری خودشان ناظر هستند، گفت: درست است که رهبری این قدرت را دارند اما این که ما کنار بایستیم و بگوییم ایشان در صحنه هستند، این همان حرف بنیاسرائیل به موسی(ع) است.
وی خطاب به پیشکسوتان بسیجی ابراز کرد: شما ایثارگران که صاحبان اصلی این نظام هستید و برایش سرمایهگذاری کردید در گذشته پیماننامههایی با همسنگرانتان در جبهههای جنگ داشتهاید.
امام جمعه مشهد در ادامه با بیان اینکه دوستان شما همه چیزشان را دادند و رفتند اما شما آمدید و به سایه این نظام برگشتید تصریح کرد: شما با آن همسنگران عهد و پیمان بستهاید و حال باید به این عهد و پیمان عمل کنید و نباید بگویید ما پای نظام بودهایم اما الان که بازنشسته شدهایم باید کنار برویم تا دیگران به میدان بیایند.
وی با بیان اینکه شما پیشکسوتان صاحبان اصلی این نظام هستید اظهار کرد: شما هیچوقت برای هیچ چیزی تا پای مرگ نرفتهاید اما برای انقلابتان تا پای مرگ رفتید، پس نسبت به چیزی که برایش تا زیر باران آتش رفتید نمیتوانید بیتفاوت باشید.
عضو مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: زمانی که شما زیر آتش بودید عدهای در کشورهای اروپا و آمریکا در ویلاها خوشگذارنی میکردند و با مسئولان آمریکایی قهوه میخوردند و یا مشغول درس خواندن برای قدرتطلبی بودند پس الان شما نباید بگذارید آنها بیایند و در این مملکت دولت را در دست بگیرند.
وی در ادامه تاکید کرد: شما نباید چیزی را که به خاطر آن زیر باران آتش رفتید را هم اکنون دودستی تقدیم کسانی کنید که به دنبال قدرتطلبی هستند.
علمالهدی با اشاره به اینکه انقلاب از دو جهت تهدید میشود، آن دو خطر را تهاجم خارجی و قدرتیابیهای داخلی عنوان کرد و افزود: امروز خطر قدرتطلبیهای داخلی بیشتر از تهاجم خارجی انقلاب ما را تهدید میکند.
خطیب جمعه مشهد با اشاره به اینکه دشمن افرادی را که زمانی در این نظام آبرو داشتند را جلو میاندازد و سوء استفاده میکند، تصریح کرد: فردی که یک روز نخستوزیر امام بود با شعار به میدان آمد و فتنه ۸۸ را راه انداخت و امروز هم قصه تمام نشده و ممکن است افراد با یک شعار دیگر در قالب قدرتیابیهای داخلی یک فتنه دیگر را به راه بیاندازند.
علمالهدی با تاکید بر اینکه شما به عنوان همسنگران و برادران شهید نمیتوانید نسبت به این مسائل بیتفاوت باشید، افزود: همایشهای پیشکسوتان یک خیرات و برکات است، که میتواند برای انقلاب ما مفید باشد.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه هر جریانی که در قدرت این نظام قرار میگیرد باید جوابگوی مطالبات شما باشد، عنوان کرد: یک حقیقتی در نظام حاکم است که به خاطر این حقیقت شما زیر باران آتش رفتید و حال نباید بگذارید عدهای سرنوشت این نظام را با پول تغییر دهند.
وی افزود: امروز همه چشمها به سمت مقام معظم رهبری است و سخنان رهبر برای همه امیدوارکننده است، اما این که بقیه کنار بکشند و بگویند ایشان هستند و دیگر نیازی به ما نیست این کار اشتباهی است.
علمالهدی با اشاره به اینکه عدهای میگویند ما در قرارداد ژنو مشکلی نداریم و مقام معظم رهبری خودشان ناظر هستند و حتی اگر لازم باشد پلمپها را میشکنند، تصریح کرد: درست است که مقام معظم رهبری این قدرت را دارند اما این که ما کنار بایستیم و بگوییم ایشان در صحنه هستند این همان حرف بنیاسرائیل به موسی (ع) است که خطاب به موسی میگفتند مگر تو خدا نداری پس چرا ما را لب تیغ میفرستی.
خطیب جمعه مشهد با اشاره به اینکه اگر پیشکسوتان بسیجی از صحنه کنار بکشید عدهای دیگر جناحهای سیاسی را ابزار قدرتیابی خود میکنند، گفت: بنده دو پیشنهاد به شما میکنم، یک مسئله توسعه تبلیغاتی جمعیت بسیج پیشکسوتان است یعنی اکثر جریانها بفهمند و در رسانهها منعکس شود که بسیج پیشکسوتان وجود دارد.
وی یادآور شد: پیشنهاد دیگر بنده این است که بسیج پیشکسوتان یک نظام مطالبهگری برای خود و برنامههایشان تنظیم کنند و از تمام دولتیها بخواهند که در جمعشان حاضر شوند و پاسخگوی مطالباتشان شوند.
در فرمایشات آقای علم الهدی مغالطه روشن و واضح وجود دارد، ایشان کسانی(مانند دکتر ولایتی ) را که نسبت به توافق ژنو نقدی ندارند واز روند مذاکرات راضی هستند- چون که رهبری را ناظر می دانند و نیز چارچوب کلی از سوی ایشان تعیین میگردد- تشبیه به قوم بنی اسراییلی کرده که در مقابل دعوت و دستورعلنی حضرت موسی علم مخالفت بلند کرده یا حد اقل بی تفاوت از کنار آن گذشتند به همان تعبیری که حضرت آقای علم الهدی فرمودند. اما آیا رهبری در خصوص توافق ژنومخالفتی نمودند یا بطور خاص به کسانی دستور فرمودند که بی مهابا و بدون دلیل منطقی نقد – بخوانید تخریب – کنند، آقای علم الهدی وجه شباهت در این داستان کجاست ؟ رهبر معظم انقلاب تیم مذاکره کننده را مورد تایید قرار داده و نسبت به آنها احساس خوشبینی ابراز فرمودند البته تذکراتی هم بیان فرمودند، به نظر می رسد وجه شباهت در این داستان جا به جا شده . نظر قاصر این است که این مباحث تخصصی کلان ، جای طرحش در خطبه های احساسی نماز جمعه نیست مانند آن داستان فیلتر شکستن وزیر ارتباطات نسبت به فیس بوک می شود که بلا فاصله تکذیبیه ای از سوی وزیر و مسئول دفتر تبلیغات اسلامی قم را بدنبال داشت.