جامعه نیازمند گسترش حوزههای علمیه است


وی با اشاره به این که موفقیت های کشور الهام بخش حرکت امت های اسلامی بوده است، افزود: فرهنگ اسلامی اثرگذار است و چه بسا ریشه اقتدار ما را در سایر بخش ها تأمین می کند؛ بنابراین اگر می خواهیم در اقتصاد و سیاست به موفقیت برسیم، ابتدا باید به فرهنگ توجه ویژه شود.
افشار به برخی ناهماهنگی های فرهنگی اشاره کرد و ابراز داشت: دستگاه های فرهنگی کشور باید هماهنگ باشند که متاسفانه این مساله وجود ندارد؛ مقام معظم رهبری نیز مهندسی فرهنگی را به همین سبب مطرح کردند.
معاون فرهنگی – اجتماعی وزیر کشور با اشاره به این که تلاش در حوزه فرهنگ دیربازده است، تصریح کرد: باید یک تا دو نسل کار بشود تا آثار فعالیت های فرهنگی در جامعه دیده شود و چون حوصله و صبر در مستمر بودن کار فرهنگی در کشور وجود ندارد نتیجه ای در عرصه فرهنگی نمی گیریم.
وی بر ضرورت اهمیت کار تبلیغ در کشور تاکید و عنوان کرد: حوزه های علمیه باید بیشتر گسترش پیدا کنند، چرا که جامعه نیاز جدی به امر تبلیغ آموزه های دینی دارد.
افشار با مهم ارزیابی کردن نگاه تخصصی به اعزام مبلغ، بیان داشت: این نگاه بسیار ارزشمند است و توان و تاثیرگذاری تبلیغ را چند برابر می کند.
معاون فرهنگی – اجتماعی وزیر کشور ادامه داد: این که گروه های خودجوش و به صورت برنامه ریزی شده کار کنند، کاری ارزشمند است، اما استمرار فعالیت های گروه های تبلیغی بسیار مهم است.
وی با اشاره به لزوم انسجام گروه های تبلیغی در حوزه های مختلف، یادآور شد: گروه های تبلیغی حوزه های دانشجویی، دانش آموزی، مناطق روستایی و … باید با هم مجمعی را تشکیل دهند تا تجربیات خود را به یکدیگر منتقل نمایند.
افشار همچنین با تقدیر از فعالیت گروه های تبلیغی در مناطق آسیب پذیر، گفت: تعداد ۷۰۰ سکونت گاه غیررسمی در کشور داریم که ۵ میلیون نفر در این امکان سکونت دارند و گروه های تبلیغی باید در این مکان ها حضور یابند و آموزه های دینی را ترویج دهند.
اخبار مرتبط
سخنرانی منتشر نشده از امام موسی صدر درباره حضرت زهرا(س)
«فاطمه و نماز» عنوان سخنرانی امام موسی صدر است که به مناسبت ایام ماه جمادیبیشتر بخوانید

رهبر انقلاب اسلامی در دیدار صدها تن از زنان فرهیخته و فعال کشور:
زنان در اتفاقات اخیر در دهان دشمنان زدند/ غرب متجدد نسبت به مسئله زن جنایتبیشتر بخوانید