هر فردی خود را از حوزه و روحانیت بی نیاز بداند به بن بست می رسد
مدیر حوزههای علمیه با اشاره به اهمیت فرهنگ و ضرورت توجه به آن در برنامههای کاندیداها گفت: اگر کسی خودش را بی نیاز از حوزهها و روحانیت تلقی کند به جاده بن بستی میرسد که هیچ راه مفری برای آن قابل تصور نیست.
آیتالله سیدهاشم حسینی بوشهری، مدیر حوزه های علمیه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، در پاسخ به این پرسش که «چرا در برنامههای تبلیغی کاندیداها کمتر به مباحث فرهنگی پرداختهمیشود» و « آیا دغدغه نان و آب مهماست یا فرهنگ و دین جامعه؟»گفت: نمیشود بین فرهنگ و معاش جدایی انداخت و تنها به فرهنگ بپردازیم و از مسأله معاش مردم غافل شویم.
وی افزود: من معتقدم منافاتی بین اینکه نامزدها به فکر آب و نان مردم باشند و هم به فکر فرهنگ مردم وجود ندارد، آنچه که اسلام به ما توصیه کرده، این است که انسان باید یک زندگی ارزشی داشته باشد و در زندگی ارزشی به معیشت انسانها توجه لازم خواهد شد.
مدیر حوزه های علمیه اظهار داشت: فرهنگ اسلامی، فرهنگی است که بر زندگی و معاش مردم تأکید کرده و این را نمیتوان نادیده گرفت و اسلام، به معاش و مسأله زندگی با نگاه دینی و ارزشی نگاه می کند.
وی تصریح کرد: دنیامداری و طرفداری از دنیا، در فرهنگهای مختلف وجود دارد و اساسا رویکرد فرهنگهای غیر اسلامی، یک رویکرد مادی است ولی اسلام به ما اجازه نمیدهد که رویکرد ما مادیگرایانه باشد و تنها به آب و نان بسنده کنیم.
آیتالله حسینی بوشهری درباره توجه به فرهنگ گفت: من معتقدم اگر ما نگاه فرهنگی داشته باشیم و فرهنگ دینیمان را به گونه ای طراحی کنیم که بر اساس آن، به تمام خواستههایمان دست مییابیم و این دقیقا چیزی است که رضایت خداوند را به دنبال دارد.
وی خاطر نشان کرد: نامزدها باید برنامهای همه جانبه ارائه دهند که در آن برنامه، فرهنگ به درستی دیده شده باشد.
مدیر حوزه های علمیه ابراز داشت: در برنامه نامزدهای ریاست جمهوری باید به سیاست خارجی و به مسائل اجتماعی پرداخته شود و مشکلات معیشتی و روزمره مردم در آن لحاظ شود، آنها باید به مسائلی که لازمه زندگی مردم است بپردازند.
وی تأکید کرد: از آنجایی که حوزه علمیه، به ویژه حوزه علمیه قم، خاستگاه انقلاب است ،نامزدها اگر بخواهند در راستای یک نظام ارزشی و نظام جمهوری اسلامی حرکت و جامعه را مدیریت کنند، ناگزیراند که با حوزه، ارتباط داشته باشند، چون مایه اصلی حرکت انقلابی و دینی را باید از دستاورد حوزهها دریافت و برداشت کنند.
آیتالله حسینی بوشهری تأکید کرد: روحانیت و حوزهها، جزء اساسی و کلیدی یک حرکت دینی و انقلابی و یک نظام هستند که بر اساس احکام دین پایه گذاری شدهاند.
وی در پایان گفت: اگر کسی خودش را بی نیاز از حوزهها و روحانیت تلقی کند به جاده بن بستی میرسد که هیچ راه مفری برای آن قابل تصور نیست.
(خبری بعدی) ویژگیهای استاد خوب از نظر آیت الله استادی »
اخبار مرتبط
سخنرانی منتشر نشده از امام موسی صدر درباره حضرت زهرا(س)
«فاطمه و نماز» عنوان سخنرانی امام موسی صدر است که به مناسبت ایام ماه جمادیبیشتر بخوانید
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار صدها تن از زنان فرهیخته و فعال کشور:
زنان در اتفاقات اخیر در دهان دشمنان زدند/ غرب متجدد نسبت به مسئله زن جنایتبیشتر بخوانید