نوعی وادادگی در مسائل فرهنگی مشاهده می شود

حجت الاسلام پژمان فر
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تاکید کرد: متاسفانه رئیس جمهور در فرمایشی پایان دوره استفاده از منبر را در حالی اعلام می‌کنند که معتقدند شبکه‌های اجتماعی ماهواره هیچ تاثیر منفی بر ذهن جوانان ما ندارد.

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام نصرالله پژمان فر در نشست علنی امروز سه شنبه ۳۰ اردیبهشت) ماه مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود، گفت: توافق ژنو اگر چه در مرحله اول از روی وادادگی، تلخی زیادی را بر کام ملت ایران به همراه داشت، اما غیرت و اصرار ملت و نمایندگان آنان پشت سر رهبری بر رعایت خطوط قرمز مذاکرات باعث شد که تیم مذاکره‌کننده با دقت بیشتری وارد شود و نشان دهد که طرف مقابل از اول اهل منطق نبوده و موضوع مذاکرات آنان نیز اعتمادسازی در موضوع هسته‌ای نیست، بلکه بهانه‌ای برای حمله به تمامیت ارضی و کل نظام مقدس ما است.

متن کامل نطق میان دستور نصرالله پژمان فر نماینده نماینده مردم مشهد و کلات به شرح ذیل است:

با عرض سلام به ارواح طیبه شهدا و امام شهیدان و عرض ارادت خدمت رهبر بزرگوار انقلاب و مردم شهیدپرور شهر ولایت یعنی مشهدالرضا.

روزی که دشمن بعثی به کشور ما حمله‌ور شد و بخشی از خاک ما را تصرف کرد، بعضی می‌گفتند به پیام امریکا و کشورهای اروپایی توجه کنید و بروید حق خود را پشت میز مذاکره بگیرید و مسئله جنگ را در آنجا حل کنید، اما امام خمینی (ره) فرمودند ما مسئله جنگ را در میدان‌های جنگ حل می‌کنیم و چنین هم شد.

اگر ما دنبال حل مسئله جنگ در پشت میز مذاکرات بودیم حتی یک وجب از خاک خود را نمی‌توانستیم پس بگیریم، زیرا آنان دشمنان این آب و خاک هستند و تا براندازی نظام به هیچ امری قانع نخواهند شد.

آنها زخم‌خورده گفتمان انقلاب اسلامی هستند که امروز الگوی استقامت و پایداری و خروج از بازی ظالمانه آنان است.
به فرموده رهبر بزرگ انقلاب هر ملتی که به آمریکا اعتماد کرد، ضربه خورد، حتی آن کسانی که دوست آمریکا بودند.

ویژگی بزرگ امام و رهبری دست یافتن به ابتکار عمل در تمامی صحنه‌ها بوده، آنها به هیچ وجه بازی در میدان دشمن را جایز نمی‌دانستند و این است سر تبدیل تمامی تهدیدها به فرصت‌ها که اگر به این مسئله دقت می‌کردیم تحریم‌های پیش‌رویمان به فرصت تبدیل می‌شد.

توافق ژنو اگر چه در مرحله اول از روی وادادگی، تلخی زیادی را بر کام ملت ایران به همراه داشت، اما غیرت و اصرار ملت و نمایندگان آنان پشت سر رهبری بر رعایت خطوط قرمز مذاکرات باعث شد که تیم مذاکره‌کننده با دقت بیشتری وارد شود و نشان دهد که طرف مقابل از اول اهل منطق نبوده و موضوع مذاکرات آنان نیز اعتمادسازی در موضوع هسته‌ای نیست، بلکه بهانه‌ای برای حمله به تمامیت ارضی و کل نظام مقدس ما است.

باید بپذیریم طناب آمریکا و اروپا طناب پوسیده‌ای است که اعتماد بر آن از ناحیه بچه‌های کوچک ما نیز پذیرفتنی نیست.

متاسفانه رئیس جمهور در فرمایشی پایان دوره استفاده از منبر را در حالی اعلام می‌کنند که معتقدند شبکه‌های اجتماعی ماهواره هیچ تاثیر منفی بر ذهن جوانان ما ندارد!!!

آقای رئیس جمهور آیا تا به حال سری به محاکم قضایی زده‌اید تا ببینید ماهواره‌ها و شبکه‌های اجتماعی چه مصیبت‌هایی را در جامعه ما ایجاد نموده است؟

در این جا لازم می‌بینم چند نکته در در موضوع فضای مجازی به رئیس جمهور و وزیر ارتباطات متذکر شوم.

۱- آیا وظیفه دولت فقط گسترش بی‌حد زیرساخت‌ها و کابل‌کشی و توسعه فیبر نوری است که متاسفانه این توسعه فقط موجب ترویج بیشتر شبکه‌ها و سایت‌های دشمنان نظام و ملت و انسانیت شده است.

چگونه شما در وظیفه مقدمه توسعه زیرساخت که راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات است و طبق قانون برنامه پنجم راه‌اندازی آن وظیفه اصلی وزارت ارتباطات است وعده سرخرمن آخر سال ۱۳۹۴ را می‌دهید، اما نسبت به توسعه شبکه فیبر نوری اینقدر عجله دارید؟ آیا این به غیر از نوکری اجانب است؟ سوال این است که پیوست فرهنگی این توسعه بی حد و حصر پهنای باند کجا است؟

آیا تاکنون از ظرفیت پهنای باند موجود به درستی استفاده شده است؟ آیا با طرح‌های جایگزین داخلی نمی‌توان بهره‌وری بهتر و امنیت و کیفیت بالاتری را ایجاد نمود؟

پیوست اقتصادی این اقدام کجاست که نیاز داخلی پهنای باند را به طریق غیربومی پاسخ می‌دهید؟ درخصوص انتقال نسل کنونی شبکه تلفن همراه به نسل سوم و چهارم که اینترنت با سرعت زیاد بر روی گوشی‌ها است، کدام مرجع این مجوز را داده است و پیوست فرهنگی آن کجاست؟

۲- جای تعجب است رئیس جمهور حق ارتباط با شبکه اطلاعات جهانی را به عنوان یک حق شهروندی در کشور به رسمیت می‌شناسد. آیا این فکر ناشی از این نیست که در مسائل فرهنگی دچار یک وادادگی شدید شده‌ایم و دست خود را در بازوی آنان بالا گرفته و خانواده جهانی آنان که مورد نظر تفسیر آمریکا است را پذیرفته‌ایم.

۳- وزارت ارتباطات اصلا حق ندارد که در موضوع محتوا که اساساً یک موضوع فرهنگی است وارد شود، لذا دادن مجوز برای ورود رسمی به عرصه محتوای فضای مجازی به شرکت‌هایی مثل سامسونگ،‌ خلاف قانون است. این شرکت که سهم بالایی در بازار سخت‌افزار را در کشور تصاحب کرده، ورودش به عرصه محتوای فرهنگی تهدید بزرگی است که در این مقال نمی‌گنجد.

۴- درخصوص فیلترینگ واتس‌آپ که سه ماه قبل توسط فیس‌بوک به مبلغ ۱۹ میلیارد دلار خریداری شده و اطلاعات کاربرانش هم‌اکنون در اختیار فیس‌بوکی که در جنگ نرم عامل صهیونیست است، قرار گرفته، چگونه وزیر ارتباطات گفته که با فیلترینگ آن مخالفیم؟ و نسبت به فیلتر آن هیچ اقدامی علی‌رغم مصوبه شورای عالی فضای مجازی نکرده است؟

۵- در جامعه مسئولان مانند دیگر مردم ملزم به رعایت قوانین هستند، بلکه الزام به رعایت قانون در آنها بیشتر است، حتی در زمانی که تصمیم قطعی بر تغییر قانون باشد، اما تا زمانی که قانون تغییر نکرده همه باید آن را رعایت کرده و بهانه‌هایی که چند میلیون نفر از شبکه‌های مجازی استفاده می‌کنند، غیرقابل قبول برای قانون‌شکنی است و جرمی نابخشودنی است، ولو او وزیر باشد و یا مقام بالاتر. «ما اصلح الملح اذا الملح فسد» اگر عبور از قانون به هر دلیلی مجاز باشد آیا در یک نظام سنگ روی سنگ می‌ماند؟!

در خاتمه لازم می‌دانم نکاتی را راجع به مشکلات حوزه انتخابیه به عرض برسانم.

۱- کندی پیشرفت پروژه اطراف حرم مطهر که می‌بایست با اعتبارات ملی پشتیبانی گردد مشکلات عدیده‌ای را ایجاد نموده است.

۲- ضرورت ایجاد شبکه ملی زیارت در مشهدالرضا که می‌بایست مورد توجه و حمایت ملی قرار گیرد.

۳- ضرورت نگاه بلندمدت به تامین آب در مشهد که متاسفانه تابحال هر اقدامی که صورت گرفته است، اقدامات اضطراری موقت بوده است.

۴- ضرورت تغییر الگوی کشت در راستای مدیریت بهینه آب‌های زیرزمینی و ترویج کشاورزی گلخانه‌ای

۵- تسریع در تحقق برنامه کنترل برداشت‌های غیرمجاز آب با اعمال ضوابط قانونی و حقوقی.

۶- ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های مهار آب‌های مرزی البته با توجه به پروتکل‌ها

۷- حمایت از بخش کشاورزی علی‌الخصوص کشت دیم با توجه به خشکسالی و بارش محدود باران و حوادث طبیعی دیگر در مشهد و کلات

۸- ضرورت پیگیری اشتغال فرزندان شهدا و جانبازان

۹- ضرورت پاسخگویی سازمان‌ها نسبت به سهم بیمه تکمیلی ایثارگران

۱۰- ضرورت تعیین تکلیف جانبازان فاقد درآمد زیر ۲۵ درصد

۱۱- ضرورت برطرف کردن مشکلات فراوان در بخش تسهیلات طرح توسعه کشاورزی از منابع صندوق توسعه ملی که ضوابط خشک و عدم همکاری بانک‌های عامل باعث شده که در سال گذشته فقط موجب جذب ۱۶ درصد شده است.

۱۲- رسیدگی به عدم تعهدات کارخانجات به‌خصوص کمباین و تراکتور سنگین و نیمه و سنگین.






یک نظر برای نوعی وادادگی در مسائل فرهنگی مشاهده می شود

  1. علی گفت:

    با سلام آفرین به این چند تا نماینده که باز یک تذکری میدهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


+ 7 = 11