اجرای طرح نیازسنجی پژوهشی علوم قرآن و تفسیر در حوزه علمیه


معاون پژوهش حوزههای علمیه از اجرای طرح نیازسنجی پژوهشی علوم قرآن و تفسیر در حوزه علمیه خبر داد.
گفت: یکی از مسایل مهم در هر نوع پژوهش، اولویتسنجی و نیازسنجی است و عرصه علوم قرآن و تفسیر نیز از این امر مهم بینیاز نیست.
وی ادامه داد: از آنجا که این ضرورت از ابتدا مورد توجه مسؤلان پژوهشی در حوزه بوده است، وارد اجرای این طرح شدیم و بیش از یکسال است که محتوای طرح مذکور در حال تدوین است.
عماد تصریح کرد: براساس این طرح که تا پایان امسال در قالب کتابی منتشر خواهد شد، نیاز به رساله، کتاب و پژوهش در عرصه علوم قرآن و تفسیر ارزیابی و قدمهای علمی براساس نتایج این طرح در حوزه برداشته میشود.
معاون پژوهشی حوزه علمیه شناسایی و بررسی اولویتهای پژوهشی درعرصه تفسیر و علوم قرآن در حوزه علمیه، تعیین میزان مؤثر منابع مالی، انسانی و ساختاری به جهت انجام فعالیتهای پژوهشی درعرصه علوم قرآنی را از جمله اهداف اجرای این طرح برشمرد.
عماد افزود: پاسخگویی مناسب و به موقع به نیازهای اولویتبندی شده در زمان مشخص، ساماندهی به طرحهای پژوهشی و جلوگیری از اتلاف منابع پژوهشی با موضوعیت تفسیر و علوم قرآنی همچنین توانمندسازی حوزهعلمیه در عرصههای نیازسنجی علمی خصوصاً علوم قرآنی از دیگر اهداف این طرح است.
عماد عنوان کرد: طرحنامه نیازسنجی پژوهشی در قلمرو تفسیر و علوم قرآنی از سوی حجتالاسلام والمسلمین سعیدی روشن، رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و همکاران وی در حال انجام است.
اخبار مرتبط
سخنرانی منتشر نشده از امام موسی صدر درباره حضرت زهرا(س)
«فاطمه و نماز» عنوان سخنرانی امام موسی صدر است که به مناسبت ایام ماه جمادیبیشتر بخوانید

رهبر انقلاب اسلامی در دیدار صدها تن از زنان فرهیخته و فعال کشور:
زنان در اتفاقات اخیر در دهان دشمنان زدند/ غرب متجدد نسبت به مسئله زن جنایتبیشتر بخوانید