مجلس با تقویت ارتباط خود با علما درصدد حل سریع مشکلات فرهنگی و اقتصادی باشد
این مرجع تقلید در بخش دیگری از بیانات خود با اشاره به لزوم حُسن سلیقه در روابط با دیگران افزود: حوزه های علمیه و دانشگاه های ما باید با مجامع علمی جهان ارتباط تنگاتنگ داشته باشند و از فرصت پیش آمده برای معرفی تعالیم اسلام استفاده کنند. یکی از ویژگیهایی که باید در اشخاص فعال در این زمینه باشد، حُسن سلیقه است. متأسفانه در بعض موارد دیده میشود به خاطر عدم وجود این ویژگی، نتیجه عکس در روابط پدید میآید.
وی در ادامه این دیدار،اظهار داشت: مردم از مجلس شورای اسلامی انتظار دارند که با تقویت ارتباط با علما و استفاده از نظرات بزرگان دین، به سمت حل سریع و اساسی مشکلات فرهنگی و اقتصادی مردم پیش بروند. یکی از امور مهمی که باید مجلس آن را سرلوحه فعالیتهای خود قرار بدهد همین ارتباط با اندیشمندان اسلامی و حوزه علمیه است که اگر بخواهیم مجلسی اسلامی داشته باشیم، باید از نظرات عالمان دین و دانشمندان بزرگ حوزه نهایت استفاده بشود.
همچنین حجت الاسلام والمسلمین مبلغی در ابتدای این دیدار گزارش مفصلی از سفر خود به اسپانیا و لبنان و نتایج آن ارائه کرد.
وی ضمن درخواست از حضرت آیت الله صافی جهت اجازه طبع و نشر آثار وی در کشورهایی نظیر لبنان؛ از شور و اشتیاق و درخواست مجدد ملاقات توسط ریاست دانشگاه بزرگ الزیتونه تونس دکتر هشام قریسه که چندی قبل در سفر به ایران با این مرجع تقلید دیدار داشت، خبر داد.
اخبار مرتبط
سخنرانی منتشر نشده از امام موسی صدر درباره حضرت زهرا(س)
«فاطمه و نماز» عنوان سخنرانی امام موسی صدر است که به مناسبت ایام ماه جمادیبیشتر بخوانید

رهبر انقلاب اسلامی در دیدار صدها تن از زنان فرهیخته و فعال کشور:
زنان در اتفاقات اخیر در دهان دشمنان زدند/ غرب متجدد نسبت به مسئله زن جنایتبیشتر بخوانید